Usi Glisante De Sticla

Vizualizare ca Grilă Listă

5 Articole

pe pagină
Setați descendent
 1. Usa Glisanta Amalfi Ts12-14 Mata
  Rating:
  0%
  1.070,00 RON
 2. Usa Gilsanta Amalfi Ts15-16
  Rating:
  0%
  1.125,00 RON
 3. Usa Glisanta Amalfi Ts17 Yo Design
  Rating:
  0%
  1.180,00 RON
 4. Usa Glisanta Amalfi Ts19-20 Sticla Clara
  Rating:
  0%
  960,00 RON
 5. Usa Glisanta Amalfi Ts11-13 Satinata
  Rating:
  0%
  685,00 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

5 Articole

pe pagină
Setați descendent

Usa Gilisanta Din Sticla

Usa din sticlă al magazinului nostru îți îmbunătățește vizual casa. Beneficiați de sticlă din material transparent pentru proiectarea eficientă a spațiului dvs. de locuit.

În funcție de design, este transparent, semi-transparent sau opac, stabilește separații spațiale sau creează conexiuni optice. Sticla funcționează atât singură, cât și în combinație cu alte materiale, cum ar fi metalul, piatra sau lemnul. În plus, îndeplinește în mod natural toate dorințele de funcționalitate.

Fabricate din sticlă de siguranță de înaltă calitate, produsele disponibile în magazinul nostru vă promit cea mai înaltă stabilitate și rezistență la șoc și impact de primă clasă. Produsele de lungă durată de calitate vor garanta astfel plăcerea durabilă și vor rămâne atractive pentru mulți ani următori. În cazul în care, în mod neașteptat, se va ajunge la spargerea paharului de siguranță, veți economisi cioburi mari, cu muchii ascuțite: Sticla se dezintegrează în nenumărate articole inofensive. Bucurați-vă de un sentiment plăcut de securitate care îmbunătățește în mod semnificativ factorul de bine în casa dvs.

Specialistul dumneavoastră în baie Sogood transformă baia dvs. într-o oază de placere!